Skip to main content

Contacte

Tens alguna pregunta?

Pots fer servir el formulari d’AMIT Catalunya per qualsevol dubta que tinguis.

Dubtes generals

Com puc fer-me sòcia?

Per fer-te sòcia només has d’emplenar el formulari d’inscripció (https://amit-es.org/hazte-socia/), enviar-lo i pagar la quota (30 euros anuals sòcies sènior, 10 euros anuals sòcies predoctorals o en situació d’especial precarietat laboral i 150 euros anuals (institucions).

És el mateix ser sòcia que inscriure'm a la base de dades?

No, són inscripcions independents. Pots ser sòcia d’AMIT i no inscriure’t a la base de dades d’investigadores i tecnòlogues i, al revés, pots estar inscrita a la base de dades i no ser sòcia d’AMIT. Per això si vols ser tant sòcia d’AMIT com aparèixer a la base de dades has de fer les dues inscripcions. Per ser sòcia, emplenar el formulari d’inscripció de sòcies (https://amit-es.org/hazte-socia/) i per aparèixer a la base de dades d’investigadores i tecnòlogues, emplenar el formulari d’inscripció per a la base de dades (https://cientificas.amit-es.org/es/ formulario-inscripcion)

Per a què serveix ser sòcia?

Ser sòcia d’AMIT vol dir que recolzes activament la igualtat de drets i oportunitats de les científiques i tecnòlogues de l’estat. Si ets sòcia rebràs setmanalment un butlletí amb informació sobre el que fem a l’associació i sobre assumptes que tenen a veure amb tot allò relacionat amb les dones en el sistema de ciència estatal (convocatòries, ajudes, premis, esdeveniments, etc…) A més, si ets sòcia pots inscriure’t en algun dels nodes amb què compta l’associació (territorials i temàtics) per realitzar activitats locals, també pots participar a les activitats que organitzem des d’AMIT i, per descomptat, a l’assemblea anual que solem celebrar a principis de tardor. També ser sòcia d’AMIT et proporciona la possibilitat d’establir xarxes amb altres investigadores i tecnòlogues de la teva mateixa disciplina i d’altres.

Vull contactar amb AMIT per a un esdeveniment

Per contactar amb AMIT pots enviar un email a comunicació: victoriatoronyc@amit-es.org o emplenar el formulari de contacte de la pàgina de Premsa: https://amit-es.org/contacto#prensa

Contacte AMIT Catalunya

Carrer Lluis Sole i Sabaris 1,
08028 Barcelona