Skip to main content

Qui som?

Junta directiva

Les sòcies de AMIT a Catalunya inclou a un 14% del total d’associades de AMIT.

Amit-cat compta amb una junta directiva pròpia que es tria en assemblea cada tres anys.

Sònia Estradé

Presidenta

Llicenciada en Física (2005), Màster en Nanociència i Nanotecnologia (2007) i Doctora en Nanociències (2009) per la Universitat de Barcelona.

Azucena Bardají Alonso

Vicepresidenta

Metgessa Investigadora, Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), Hospital Clínic. Llicenciada en medicina i cirurgia (Universidad de Zaragoza), i especialista en medicina de família i comunitària (2002).

Arancha González

Secretària

Investigadora Ramón y Cajal. Llicenciada en Química per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctora per l´Institut de Ciència de Materials de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona el 2006.

María Teresa Paramio Nieto

Tesorera

Llicenciada en Veterinària per la Universidad de León (1979), Diplomada en Producció Animal per l’Instituto de Altos Estudios Agronómicos del Mediterráneo (1980), Doctora en Veterinària (1983) a l’Instituto Nacional de Investigaciones Agrarias de Zaragoza.

Eva Pellicer

Vocal

Professora agregada al Departament de Física de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), es llicencià en Química el 2000, rebé el Màster en Química Experimental el 2001 i es doctorà en Química el 2005 per la Universitat de Barcelona (UB).

Sílvia Bofill Mas

Vocal

Doctora en Biologia per la Universitat de Barcelona (UB) l’any 2003. És professora agregada al Departament de Genètica, Microbiologia i Estadística de la Facultat de Biologia de la UB.