Skip to main content

Qui som?

Junta directiva

Les sòcies de AMIT a Catalunya inclou a un 14% del total d’associades de AMIT.

Amit-cat compta amb una junta directiva pròpia que es tria en assemblea cada tres anys.

Azucena Bardají

Presidenta

Professora Associada de Recerca al Instituto de Salud Global de Barcelona (ISGlobal) i Investigadora Sènior en el Centro de Investigação em Saúde de Manhiça (CISM), Moçambic, es llicencià en Medicina i Cirurgia per la Universidad de Zaragoza el 1998, i es doctora en Salut Publica el 2009 per la UB.

 

Eva Pellicer

Vicepresidenta

Catedràtica al Departament de Física de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), es llicencià en Química el 2000 per la Universitat de Barcelona (UB) i es doctorà en Ciència i Tecnologia de Materials el 2005 per la UB.

Sònia Estradé

Secretària

Física i doctora en nanociències. Professora agregada a la Universitat de Barcelona. Especialista en espectroscòpia de pèrdua d’energia dels electrons, en big data aplicada a l’espectroscòpia, i en ciència i gènere. Premi Encarna Sanahuja 2020. Directora de la Càtedra de Perspectiva de Gènere i Feminismes Ciutat de Cornellà de la UB.

 

Arancha González

Tresorera

Científica Titular del CSIC. Doctora en Químiques per l’UAB (2006) i treballa a l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC) en el camp dels nanomaterials.

Sílvia Bofill

Vocal

Doctora en Biologia per la Universitat de Barcelona (UB) l’any 2003. És professora agregada al Departament de Genètica, Microbiologia i Estadística de la Facultat de Biologia de la UB.

 

Catalina Coll

Vocal

Investigadora postdoctoral de l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2) i professora associada del departament d’Enginyeria Electrònica de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Graduada en Física per la Universitat de Barcelona (UB) on es doctorà en Física el 2022.