Skip to main content

Dones remarcables – Dones de ciència. Des del 11 de febrer de 2016 (Dia internacional de les dones i nenes en la ciència) i fins el dia 8 de març (Dia internacional de la dona) les vitrines de la Biblioteca de la UAB acullen l’exposició que ha comptat amb la col·laboració de la professora Gemma Garcia del Departament de Física, i de la directora del Laboratori d’Ambient Controlat, na M. Ángeles Benítez, i del Deganat de la Facultat de Ciències.

La (in)visibilitat de les dones i les seves aportacion a les ciències i la tecnologia. IX Assemblea General d’AMIT-Cat. Dimarts, 17 de març de 2015 de les 17:30 a les 20h. Institució Milà Fontanals, C/Egipcíaques, 15. Barcelona. CartellPresentació Mujeres con CienciaPresentació WikiDones.

Unitats d’igualtat a Universitats i centres de recerca a Catalunya: Experiències i projectes (Taula rodona) Dimecres, 9 d’Abril 2014 de les 17 a les 20h. Residència d’Investigadors, carrer Hospital 64. Presentació

Setmana de la Ciència, 2013. Una tarda amb AMIT-cat. UNA DE NOSALTRES: per què em vaig fer sòcia d’AMIT-CA. CIÈNCIA i NEGOCI amb “l’ALTRE”: la dona nomenada Venus Hotentote. 20 de novembre 2013 a les 17h Residència d’Investigadors, carrer Hospital 64. Cartell.

Jornada de debat. Xerrada:La situació de les joves investigadores a les Fundacions de Recerca de Catalunya amb Inma Peral del Laboratori de llum Sincotró i Maria Montoya del CReSa. Conferència convidada: La insoportable desigualdad en la aplicación de la ley, per Marisa Fernandez (membre de l’Associació de dones Juristes). 15 d’abril de 2013 a les 18:00. Institució Milà Fontanals, C/Egipcíaques, 15. Barcelona. Cartell.

Presentacions d’AMIT-Cat als centres de Universitat Autònoma de Barcelona. Primavera de 2013. Cartell.

Presentació d’AMIT-Cat a la Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinacia, 13 de febrer de 2013. Facultat de Ciències i Biociències, 27 de febrer de 2013. Presentació

Ciència i Génere a Europa: un balanç recent. IV Assemblea General d’AMIT-Cat. Teresa Torns presenta part dels resultats del projecte europeu Meta-analysis of gender and science research (http://www.genderandscience.org/web/index.php). 12 d’abril de 2010 a les 15 hores a la Residència d’Investigadors c/ Hospital, 64. Barcelona. Presentació.

Dones a l’astronomia. Trobada per Visibilitzar i divulgar les activitats científiques de les dones a l’astronomia. Organitzat per AMIT-cat. Amb la participació de Natalia Alonso (Arqueòloga UdL i sòcia d’AMIT-cat), Cesca Figueras (Astrònoma, UB) i Adriana Kiczkowski (Consultora). Dilluns 23 de novembre a les 18:30h a la Sala Alfred Perenya de l’IMAC al Avinguda Blondel, 64. Lleida. Veure cartellImatges.

Dones a l’astronomia. Trobada per Visibilitzar i divulgar les activitats científiques de les dones a l’astronomia. Organitzat per AMIT-cat. Amb la participació de Joaquina Álvarez Marron (Presidenta d’AMIT-cat), Cesca Figueras (Astrònoma, UB) Eulalia Perez Sedeño (Filòsofa, CSIC) Dijous 29 d’octubre a les 19h a la Sala Gran (3ª Planta) del Centre de CD Francesca Bonnemaison, C/Sant Pere més Baix, 7. Barcelona (Veure cartell). Imatges.

Estrategies per impulsar la carrera investigadora de les joves. III Asamblea General de AMIT-Cat. Residència d’Investigadors/es del CSIC. 26 de març. Programa Amb la participació de Joaquina Álvarez, Presidenta d’AMIT-cat (Presentació). Sara Berbel, Directora General d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball del Departament del Treball de la Generalitat de Catalunya, i Carmen Vela, Presidenta d’AMIT (Presentació). Imatges.

Dona i Recerca a Catalunya. Residència d’Investigadors, Barcelona. 9 de març de 2007. ProgramaPresentació AMIT-CAT

Estratègies per a promoure el lideratge de les dones en la recerca científica. IV Assemblea General d’AMIT. Residència d’Investigadors, Barcelona. 11 de novembre de 2005. Programa

Taula Rodona “Dones i Recerca a Catalunya”, Universitat de Lleida, 24 de novembre de 2004. Anunci

Exposició “La otra mitad de la ciencia”. 2004 i 2005. Exposada a: Residència d’Investigadors, Barcelona; Facultat de Veterinària, UAB; Universitat de Lleida; Facultat de Ciències, UAB; Escola Politècnica Superior d’Enginyeria, UPC, Vilanova i la Geltrú. Imatges

Seminari Dones i Ciència, Facultat de Biologia, Universitat de Barcelona, 12 de novembre de 2003. Triptic